Cum alegi un avocado


Pentru că am publicat deja 3 reţete de măşti care conţin avocado m-am gândit că ar fi util de ştiut cum trebuie ales acest fruct exotic. Fructul de avocado copt cedeaza un pic atunci când este apăsat, dacă este tare înseamnă ca mai are nevoie să stea  câteva zile într-o pungă de hârtie, la temperatura camerei până la coacerea completă. Fructele coapte se păstrează în frigider. Dacă folosiţi fructul pentru salate aveţi grijă să îl stropiţi cu zeama de la o lămâie pentru a nu se oxida.

sursa foto Flickr -Darwin Bell

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: