Ce a mai citit Bunica pe net


Anca Marola a adunat pe blogul ei câteva sfaturi practice pentru a trăi sustenabil  . Iată câteva exemple :

  • Verifica-ti instalatia de apa sa nu aiba scurgeri. Un sfat practic: citeste contoarul si apoi reciteste-l peste 2 ore, timp in care nu folosesti deloc apa.
  • Cand cumperi ceva intreaba daca exista si o varianta ecologica. Nu numai ca vei ajuta planeta, dar iti vor veni facturile mai mici. De exemplu, becul ecologic sau capul de dus ecologic( care consuma mai putina apa). Exista si spalatorii de masini ecologice
  • Cand te razi, te speli pe dinti, speli vase etc opreste robinetul cand nu ai nevoie de apa, iar cand il deschizi, tine-l la presiune mica.

Restul le găsiţi aici .

Am întâlnit pe net pe  Greenmother . Cu ce se ocupă ne spune chiar ea „Cum sa folosesti plantele medicinale si aromatice si nu numai. Tratamente naturiste si diverse preparate testate pe parcursul a sute (daca nu chiar mii) de ani, pe vremea cand nu existau nici E-uri , nici medicamente de sinteza si inaintasii nostri erau mult mai aproape de Natura.”  Găsiţi sfaturi utile de la cum să preparaţi faimosul bitter până la reţete de şampoane şi loţiuni de faţă, toate bazându-se pe puterea miraculoasă a plantelor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: