Mirodeniile – la ce preparate să le folosiţi


spices-for-squash-picklesAnasonul- la mâncarurile pe bază de ciuperci şi peşte

Coriandrul-fripturi şi vânat

Cuişoarele-sosuri şi prăjituri

Ghimbirul-frăgezeşte carnea

Nucşoara-salate şi în mâncăruri cu carne

Scorţişoara-sosuri şi prăjituri

Şofranul-în orez şi la cozonac pentru o culoare galbenă aurie .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: