Bicarbonatul sau amoniacul


Bicarbonatul sau amoniacul, înainte de a fi pus în prăjituri, se stinge folosind puţină zeamă de lămâie sau oţet, altfel se va simţi gustul neplăcut.

3 Răspunsuri

  1. o sa tin minte🙂

  2. pai de ce-l mai pui, daca l-ai stins deja? tre sa se activeze in aluat la copt, nu in paharel sau in lingurita. hm…

  3. Bicarbonatul se stinge doar pentru a nu avea prajiturile un gust neplacut? sau care ideea stingerii bircarbonatului…chimic ce se intampla daca il folosesti stins/nestins..?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: