Cum se prepară brânza de vaci


testatPuneţi la fiert un litru de lapte. Când începe să fiarbă se adaugă un borcănel de iaurt de 200 de grame şi se amestecă bine. După ce mai dă într-un clocot se stinge focul şi se lasă pentru 15  minute să se răcorească, după care se dă printr-o strecurătoare deasă peste care aţi pus un tifon dublu.

2 Răspunsuri

  1. Draga Bunica,

    Iti multumesc pentru metodele practice si, mai ales, sanatoase pe care le impartasesti cu noi. Le gasesc de mare ajutor, in special pentru ca sunt o persoana activa si care, din pacate, nu are mult timp de petrecut in bucatarie.

    Am inceput sa aplic sfaturile tale in privinta intretinerii casei si parca totul este mai luminos si mai primitor.

    • Scuze ..abia acum am vazut mesajul, era bagat la spamuri🙂. Ma bucur ca te ajuta. Pup Vipera

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: