Carnea proaspătă


carneCarnea proaspătă prezintă pe sectiune  o  coloratie roz-rosie,lucioasa. Este usor umedă, nelipicioasa. Are o consistenţă elastică, compactă si la presiune  nu pastrează urme. Mirosul si gustul sunt placute..Măduva umple în întregime canalul medular al oaselor, este elastica,lucioasa pe secţiune, de coloraţie si consistentă normale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: